Estrenem web!

4 desembre 2023

Més notícies

ACTUALITZACIÓ BORSA ÚNICA TERÀPIA OCUPACIONAL IB-SALUT
27 juny 2024
La Comissió TO en Salut Mental de Ib-Salut visibilitza la TO el Dia de les illes Balears
2 març 2024
Nova formació del cotoib: Model Sistèmic aplicat a les famílies
1 març 2024

Estem molt contentes d’anunciar el llançament de la nostra nova pàgina web, dissenyada especialment per servir com a recurs essencial en tot allò relacionat amb la Teràpia Ocupacional a les Illes Balears. A Cotoib.com, hem creat un espai virtual que reflecteix el nostre compromís amb l’excel·lència en atenció i serveis, tot proporcionant tots els recursos necessaris per als terapeutes de la zona.

Què pots esperar de la nostra nova web? Primer i abans de res, un disseny més intuïtiu i accessible, la qual cosa significa que trobar informació sobre els nostres serveis, professionals i recursos serà més fàcil que mai. Amb pocs clics, podràs explorar les diferents àrees de la Teràpia Ocupacional i eines per impulsar la carrera dels nostres professionals de les Illes Balears.

La nostra nova web també servirà com un centre d’informació valuosa, amb articles, consells i notícies sobre els darrers avenços en Teràpia Ocupacional i com es poden aplicar a la teva vida o la dels teus pacients. A més, et mantindrem al dia amb esdeveniments, tallers i activitats on podràs participar per enriquir el teu coneixement i experiència. Podràs també agilitzar el procés de col·legiació i fer-ho per mitjà de la nostra plataforma.

Volem que aquesta web sigui més que una simple plataforma informativa. Volem que sigui un lloc on et sentis connectat i recolzat com a terapeuta ocupacional. Per això, hem inclòs formes de contacte directe perquè et puguis comunicar amb nosaltres i respondrem les teves preguntes i necessitats amb la mateixa dedicació que sempre hem tingut.

Gràcies per ser part de la nostra comunitat de Teràpia Ocupacional a les Illes Balears. Esperem que la nostra nova web sigui una eina valuosa per a tu i que hi trobis tot el que necessites per prosperar. Benvingut a Cotoib.com, on junts construïm un camí cap al benestar!

Explora la nostra nova web ara!

Compartir

Consulta'ns qualsevol dubte que tinguis